Boek een van onze inspirerende vergaderruimtes

Vergaderlocatie voor elke gelegenheid

Ons werk draait om betekenisvol ondernemerschap: circulair, maatschappelijk, sociaal, duurzaam, impactvol. Daarom hebben we een plek ingericht om te vergaderen en inspiratie op te doen om samen aan een betere toekomst te werken.

Boek nu een vergaderruimte of evenementruimte. Iedereen is welkom op deze ontmoetingsplek in hartje Nederland. Hier staan verbinding, beleving en impactvol ondernemen centraal. Wij bieden circulaire koplopers een podium en werken met partners samen aan een living showroom, vol verhalen en voorbeelden en van de circulaire economie.

Een inspirerende vergaderlocatie met 5 unieke ruimtes voor een vergadering, brainstormsessie, evenement, borrel en diner. Van een klein gezelschap tot groot event. Met heerlijke buitenruimte, terrassen en prachtige tuin. Overal kan de 1,5 meter worden gewaarborgd.

Dorpsweg 23, 3738CA in Maartensdijk (vind deze locatie via Google Maps).

Boek hier jouw vergaderruimte en laat je inspireren!

Powered by Meaning
Powered by Meaning Headquarters
Powered by Meaning Garden

Onze vergaderruimtes

Selecteer de vergaderruimte die je aanspreekt en boek vervolgens geheel vrijblijvend. We zetten dat als optie voor jou vast en nemen daarna contact op om alles definitief rond te maken. Dan kunnen we ook speciale wensen en faciliteiten doornemen. Goed te weten dat de minimale boekingsduur voor alle ruimten 1 dagdeel is (net als de minimale verlenging).

House

Deze 3 aaneengesloten lichte vergaderzalen in het authentieke deel van de locatie zijn geschikt voor 6 tot 8 personen en in zijn geheel te boeken. Van een kop koffie op de bank bij de openhaard, een brainstormsessie aan de tafel tot een conference call in de serre. House biedt het allemaal!

300 per dagdeel (ex. BTW)
Boardroom of lounge opstelling
6 - 8 personen
TV-scherm, conferentieset, flipover en wi-fi

Create

Het creatieve hart van de vergaderlocatie bevindt zich op de eerste verdieping, bestaat uit twee aaneengesloten ruimtes en is perfect voor een creatieve brainstormsessie. Create heeft door haar bijzondere lounge setting alle ruimte voor een out-of-the-box sessie of creatieve brainstorm. In deze vergaderruimte draait het om de connectie met elkaar en de creativiteit. Teken jouw ideeën uit op het whiteboard, deel het verhaal in het lounge gedeelte en schep een luchtje op het dakterras.

250 per dagdeel (ex. BTW)
2 ruimtes (16m² en 25m²)
6 – 8 personen
Whiteboard, flipover en wi-fi

Garage

Deze garage van 30m2 is omgebouwd tot vergaderruimte met openslaande deuren naar het terras en de prachtige tuin. Deze vergaderruimte biedt plek aan 10 tot 12 personen. De moderne inrichting geeft de ruimte een industriële look en is daardoor perfect voor een vergadering of overleg.

200 per dagdeel (ex. BTW)
Boardroom opstelling
10 – 12 personen
Beamer, scherm, flipover en wi-fi

Loft

In deze grote lichte vergaderruimte van 45m2 is het mogelijk om met 10 tot 14 personen royaal te vergaderen. Het moderne en circulaire meubilair geeft vergaderen in deze ruimte extra comfort. En is daarom perfect geschikt voor een MT-overleg, teamvergaderingen en/of break-outroom.  De Loft beschikt over een eigen keuken met lounge gedeelte en is daarmee van alle gemakken voorzien.

250 per dagdeel (ex. BTW)
Boardroom opstelling
10 – 12 personen
Beamer, flipover en wi-fi

Circle

Deze evenementruimte is door de grootte van 70m2 op verschillende manieren in te delen en geschikt voor grotere groepen. Het hart van de ruimte is de keuken met bar. Zet hier je eigen (h)eerlijke kop koffie of tap een glas KRNWTR uit de tap. Geschikt voor vrijdagmiddagborrel, presentaties, informele plenaire afsluiting of teambuilding.

De ruimte heeft enorme ramen en direct zicht naar buiten, waardoor jij tijdens jouw bijeenkomst kunt genieten van het ontspannende uitzicht op de groene natuur.

Hulp nodig met betrekking tot de invulling? Neem contact op met onze locatiemanager Hella van Zijtveld voor een offerte op maat.

399 per dagdeel (ex. BTW)
70m²
20 – 35 personen
Flipover en wi-fi

Vragen over jouw reservering?

Wil je meer weten over het organiseren van een vergadering of evenement op deze vergaderlocatie? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden in de verschillende vergaderruimtes? Neem gerust contact met de locatiemanager op Hella van Zijtveld via reservering@poweredbymeaning.com of bel naar +31 (0)6 132 887 51

Lunch en diner aanbod

Wij werken samen met verschillende lokale leveranciers en partners om jouw vergadering of borrel te voorzien van lunch en diner. De gerechten zijn vers en doordat de producten lokaal worden gemaakt wordt de CO2 afdrukt verkleind. We denken graag mee over een op maat gemaakt diner met een privé chef of een barbecue in de prachtige tuin. Informeer naar de mogelijkheden bij de locatiemanager Hella van Zijtveld via reservering@poweredbymeaning.com of bel naar +31 (0)6 132 887 51.

Route naar onze locatie

De locatie bevindt zich pal naast de A27 op de dorpsweg 23 in Maartensdijk.

Kom je met de auto? Er is parkeergelegenheid op het terrein en aan de overzijde van de straat (gratis). Op de parkeerplaats van de locatie zijn 2 laadpunten voor de elektrische rijders onder ons!

Ga je voor het openbaar vervoer? Onze locatie is goed te bereiken vanaf Utrecht Centraal Station met bus 55, deze stopt voor de deur bij halte Viaduct.

Wil je liever met de trein? Stap uit bij station Hollandsche Rading en pak daar een OV-fiets (Let op: activeer dit voor je reis op je ov-kaart). Stap op je fiets en ga direct onder het viaduct door. Zo fiets je in 10 minuten door de prachtige Hollandse polder naar de Dorpsweg 23 in Maartensdijk.