services voor groei en impact

Binnen Powered by Meaning werken we naar één doel en dat is de positieve impact van mens en bedrijf vergroten. Als ondernemers helpen we daarom andere ondernemers die bezig zijn met impactvol ondernemen om door te groeien. We weten als geen ander de uitdagingen die het met zich meebrengt om impact maken (duurzaam, mvo, circulair) en groei van het bedrijf samen te brengen. We bieden trainingen en groeibegeleiding aan om met jouw groeivraag aan de slag te gaan. We helpen je met praktische tips en groeiplannen waar je écht mee aan de slag gaat. Door onze kennis, ervaring en netwerk te delen willen we ook jouw bedrijf helpen met groei & impact vergroten.

Bekijk hieronder een selectie van onze services. Van coaching en training tot hands-on groeibegeleiding. Heb je vragen of wil je even sparren, neem vrijblijvend contact op met Han Hendriks (han@poweredbymeaning.com)

Aanbod

Groeistrategie en -plan

Wij geloven in het motto: “impact = groei”! Groei in ondernemerschap, maar ook groei in termen van maatschappelijke en financiële impact. Zijn jij en je bedrijf klaar voor verdere groei? En, zo ja, hoe kun je die groei bewerkstelligen? Ons ondernemersteam helpt je met de ontwikkeling van een groeistrategie en een uitdagend groeiplan.

Groeibegeleiding

Strategie = executie. Hoe ga je jouw plan ook daadwerkelijk realiseren? Wie is er nodig op welke plek binnen jouw bedrijf? En in welke fase? Hoe zorg je steeds voor tussentijdse evaluatie? Wij helpen je om deze strategische vraagstukken aan te pakken, zodat je ook echt van praten naar doen gaat!

Groeimentoring

Bij groeimentorschap staat jouw groeivraag centraal. Waar ligt de behoefte, is dat positionering of groei? De vraag is voor elke ondernemer anders. Bij een intake gaan we bespreken wat jouw groeivraag is en zullen we bespreken wat de beste aanpak is.
Groeimentorschap bestaat uit één of meerdere sessies voor jouw groeivraag. Je zal worden gekoppeld aan een ondernemer uit de Powered by Meaning Group.

Training: Making clients succeed

Verkopen door volledig jezelf te zijn en door te leren hoe je het echte gesprek met jouw klanten voert. Dat is het doel van deze training. We zorgen ervoor dat meer mensen binnen jouw onderneming verkopen leuk gaan vinden met als resultaat: meer succes met klanten! We maken verkoop leuker, want wie zijn werk leuk vindt – presteert ook beter! Deze training van 1 dag wordt verzorgd door Han Hendriks, co-founder van de Powered by Meaning Groep en ervaren groeimentor bij o.a. NLgroeit.

 

Informatie
Duur: 1 dag van 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Maartensdijk
Investering: 750 euro per deelnemer (500 euro lid van PbM Groep). Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Booster Program - Impact Groeiplan in 1 maand!

In 4 blokken van een halve dag (en met gerichte uitzoek-opdrachten) maak je voor jouw onderneming een gedegen groeiplan met impact. Tussen fysieke samenkomsten door zijn je groeimentoren bereikbaar voor vragen. Je gaat concreet aan de slag met je eigen ambitie en die van jouw onderneming. Je neemt bewust de tijd om aan je onderneming te bouwen in plaats van erin. Het Booster Program wordt verzorgd door Ivar Davids en Han Hendriks, co-founders van de Powered by Meaning Groep.

Informatie

Duur: 9.00 – 13.00 uur
Locatie: Maartensdijk
Investering: 3.750 euro per deelnemer (2.500 euro per deelnemer lid van PbM Groep). Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Inhoud programma

Blok 1 – Je groeimindset
– Impact=groei
– Persoonlijke en zakelijke ambitie
– Belemmeringen en overtuigingen
– Voorbeelden van groeiplannen

 

Blok 2 – De fasen van groei
– Groeitest
– De fasen van groei
– Team
– Persoonlijk leiderschap

 

Blok 3 – Het groeiplan – make it work!
– Trends en ontwikkelingen
– Markt en concurrentie
– Businessmodel
– Groeistrategie

 

Blok 4 – Het groeiplan – make it work!
– Mijlpalen
– Financieel
– Team
– Funding
– Next steps

Contact

Neem contact op voor meer informatie