services voor groei en impact

Onze missie is om betekenisvol ondernemen het nieuwe normaal maken. Om dit te bereiken hebben we een collectief van impact-bedrijven opgebouwd op het gebied van Services, Maakindustrie en Vastgoed. We vinden het belangrijk om de de lessen die we binnen Powered by Meaning hebben opgedaan te delen met groeibedrijven die impact willen realiseren. Door onze kennis, ervaring en netwerk te delen willen we ook jouw bedrijf helpen met groei maken & impact vergroten.

Bekijk hieronder een selectie van onze services. Van coaching en training tot hands-on groeibegeleiding. Heb je vragen of wil je even sparren, neem vrijblijvend contact op met Han Hendriks (han@poweredbymeaning.com)

Aanbod

Groeistrategie en -plan

Wij geloven in het motto: “impact = groei”! Groei in ondernemerschap, maar ook groei in termen van maatschappelijke en financiële impact. Zijn jij en je bedrijf klaar voor verdere groei? En, zo ja, hoe kun je die groei bewerkstelligen? Ons ondernemersteam helpt je met de ontwikkeling van een groeistrategie en een uitdagend groeiplan.

Groeibegeleiding

Strategie = executie. Hoe ga je jouw plan ook daadwerkelijk realiseren? Wie is er nodig op welke plek binnen jouw bedrijf? En in welke fase? Hoe zorg je steeds voor tussentijdse evaluatie? Ondernemers van Powered by Meaning kunnen je helpen bij het realiseren van de door jou gewenste impact en groei.

Groeimentoring

Steeds meer ondernemers willen graag de vruchten plukken van de kennis en ervaring van ons netwerk. Binnen Powered by Meaning hebben we ervaren ondernemers die je graag bijstaan bij de doorontwikkeling van jou als ondernemer.

Training: Making clients succeed

Verkopen door volledig jezelf te zijn en door te leren hoe je het echte gesprek met jouw klanten voert. Dat is het doel van deze training. We zorgen ervoor dat meer mensen binnen jouw onderneming verkopen leuk gaan vinden met als resultaat: meer succes met klanten! We maken verkoop leuker, want wie zijn werk leuk vindt – presteert ook beter! Deze training van 1 dag wordt verzorgd door Han Hendriks, co-founder van de Powered by Meaning Groep en ervaren groeimentor bij o.a. NLgroeit.

 

Informatie
Duur: 1 dag van 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Maartensdijk
Investering: 750 euro per deelnemer (500 euro lid van PbM Groep). Alle bedragen zijn exclusief BTW.

 

Schrijf je in voor een training op één van de volgende data.
16 en 23 december 2021, 7 en 14 januari 2022, 10 en 24 maart, 7 en 21 april, 12 en 25 mei, 10 en 24 juni

Booster Program - Impact Groeiplan in 1 maand!

In 4 blokken van een halve dag (en met gerichte uitzoek-opdrachten) maak je voor jouw onderneming een gedegen groeiplan met impact. Tussen fysieke samenkomsten door zijn je groeimentoren bereikbaar voor vragen. Je gaat concreet aan de slag met je eigen ambitie en die van jouw onderneming. Je neemt bewust de tijd om aan je onderneming te bouwen in plaats van erin. Het Booster Program wordt verzorgd door Ivar Davids en Han Hendriks, co-founders van de Powered by Meaning Groep.

Informatie

Duur: 9.00 – 13.00 uur
Locatie: Maartensdijk
Investering: 3.750 euro per deelnemer (2.500 euro per deelnemer lid van PbM Groep). Alle bedragen zijn exclusief BTW.

 

Schrijf je in voor groep 1 of 2:
Groep 1: 5, 12, 19 en 26 januari ’22
Groep 2: 2, 9, 16 en 23 en 24 februari ’22

Inhoud programma

Blok 1 – Je groeimindset
– Impact=groei
– Persoonlijke en zakelijke ambitie
– Belemmeringen en overtuigingen
– Voorbeelden van groeiplannen

 

Blok 2 – De fasen van groei
– Groeitest
– De fasen van groei
– Team
– Persoonlijk leiderschap

 

Blok 3 – Het groeiplan – make it work!
– Trends en ontwikkelingen
– Markt en concurrentie
– Businessmodel
– Groeistrategie

 

Blok 4 – Het groeiplan – make it work!
– Mijlpalen
– Financieel
– Team
– Funding
– Next steps

Contact

Neem contact op voor meer informatie