Back

Nieuwe samenwerking Powered by Meaning + Change Inc.

Even voorstellen: onze nieuwe partner Change Inc.- platform van toekomstmakers. Het platform laat iedere dag zien hoe mensen en bedrijven de toekomsteconomie vandaag al vormgeven. Door te inspireren en informeren met het laatste nieuws, achtergronden en interviews. En door te verbinden door een slagvaardige community waar Changemakers van elkaar leren, samenwerken en kunnen groeien.

Betekenisvol én duurzaam ondernemen
Change Inc. zal samen met Powered by Meaning bedrijven en professionals bij elkaar brengen die stappen maken richting een duurzame en circulaire economie. Een samenwerking die aansluit bij de missie van Powered by Meaning om door middel van samenwerking meer impact te maken en te werken aan een betere wereld. Zo zullen we gedurende het jaar bijeenkomsten organiseren waar elkaar inspireren en verder helpen centraal staan.

Tevens zal Guido Braam vanuit Powered by Meaning optreden als jurylid voor het kiezen van de ‘’Changemaker van de Week’’.

Yoeri van Alteren, directeur en oprichter Change Inc.: “Ik ben erg blij dat onze jarenlange relatie nu ook is omgezet naar een krachtige samenwerking. Samen met Powered by Meaning kunnen we de snelheid waarmee de transitie naar een betere economie plaatsvindt, nog verder versnellen. Ik kijk erg uit naar onze eerste bijeenkomst.”