Boek een van onze inspirerende ruimtes

Ruimtes voor elke gelegenheid

Kom langs op deze inspirerende vergader- & eventlocatie! Op deze ontmoetingsplek in hartje Nederland komen start-ups, scale-ups, corporates en investeerders samen. Hier staan verbinding, beleving en impactvol ondernemen centraal. Wij bieden circulaire koplopers een podium en werken met partners samen aan een living showroom, vol verhalen en voorbeelden en van de circulaire economie.

Een inspirerende plek met 5 unieke ruimtes voor een vergadering, creatieve sessie, evenement, borrel en diner. Van een klein gezelschap tot groot event. Met heerlijke buitenruimte, terrassen en prachtige tuin.

Dorpsweg 23, 3738CA in Maartensdijk (vind deze locatie via Google Maps).

Boek hier jouw ruimte en laat je inspireren!

Powered by Meaning
Powered by Meaning Headquarters
Powered by Meaning Garden

Onze ruimtes

Selecteer de ruimte die je aanspreekt en boek vervolgens geheel vrijblijvend.
We zetten dat als optie voor jou vast en nemen daarna contact op om alles definitief rond te maken. Dan kunnen we ook speciale wensen doornemen.
Goed te weten dat de minimale boekingsduur voor alle ruimten 1 dagdeel is (net als de minimale verlenging).

House

Deze 3 aaneengesloten lichte ruimtes in het authentieke deel van de locatie zijn geschikt voor 6 personen en in zijn geheel te boeken. Van een kop koffie op de bank bij de openhaard, een brainstormsessie aan de tafel tot een conference call in de serre. House biedt het allemaal!

600 per dagdeel (ex. BTW)
Boardroom of lounge opstelling
6 personen
TV-scherm, conferentieset, flipover en wi-fi

Create

Het creatieve hart van de locatie bevindt zich op de eerste verdieping, bestaat uit twee aaneengesloten ruimtes en is perfect voor een creatieve sessie. De ruimte geeft door haar bijzondere lounge setting alle ruimte voor een out of the box sessie of creatieve brainstorm. In deze ruimte draait het om de connectie met elkaar en de creativiteit. Teken jouw ideeën uit op het whiteboard, deel het verhaal in het lounge gedeelte en schep een luchtje op het dakterras.

500 per dagdeel (ex. BTW)
2 ruimtes (16m² en 25m²)
6 – 8 personen
Whiteboard, flipover en wi-fi

Garage

Deze omgebouwde garage van 30m2 met openslaande deuren naar het terras en de tuin, biedt plek voor een vergadering met 10-12 personen. De moderne inrichting geeft de ruimte een industriële look en is daardoor perfect voor een vergadering of overleg.

400 per dagdeel (ex. BTW)
Boardroom opstelling
10 – 12 personen
Beamer, scherm, flipover en wi-fi

Loft

In deze grote lichte ruimte van 45m2 is het mogelijk om met 14-16 personen royaal te vergaderen. Het moderne en circulaire meubilair geeft vergaderen in deze ruimte extra comfort. The Loft beschikt over een eigen keuken met lounge gedeelte en is daarmee van alle gemakken voorzien.

500 per dagdeel (ex. BTW)
Boardroom opstelling
14 – 16 personen
Beamer, flipover en wi-fi

Circle

Deze ruimte is door de grootte van 70m2 op verschillende manieren in te delen en geschikt voor grotere groepen. Het hart van de ruimte is de keuken met bar. Zet hier je eigen (h)eerlijke kop koffie of tap een glas KRNWTR uit de tap. Borrel met je collega’s aan de bar, vergader met jouw team aan de vergadertafel of dineer met jouw hele team aan een lange tafel met uitzicht over de prachtige tuin. De ruimte is op verschillende manieren in te delen en naar wens aan te passen.

1.000 per dagdeel (ex. BTW)
70m²
20 – 35 personen
Flipover en wi-fi

Vragen over jouw reservering?

Wil je meer weten over het organiseren van een vergadering of evenement op deze locatie? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden in de verschillende ruimtes? Neem gerust contact met ons op via reservering@poweredbymeaning.com

Ons F&B aanbod

Wil je gebruik maken van catering tijdens de bijeenkomst? Wij werken samen met verschillende leveranciers en partners om de bijeenkomst te voorzien van lunch en diner. Pak nog verder uit door te kiezen voor private dining met een privé chef of een barbeque in de prachtige tuin. Stuur voor meer informatie een berichtje naar reservering@poweredbymeaning.com.

Route naar onze locatie

De locatie bevindt zich pal naast de A27 op de dorpsweg 23 in Maartensdijk.

Kom je met de auto? Er is parkeergelegenheid op het terrein en aan de overzijde van de straat (gratis). Op de parkeerplaats van de locatie zijn 2 laadpunten voor de elektrische rijders onder ons!

Ga je voor het openbaar vervoer? Onze locatie is goed te bereiken vanaf Utrecht Centraal Station met bus 55, deze stopt voor de deur bij halte Viaduct.

Wil je liever met de trein? Stap uit bij station Hollandsche Rading en pak daar een OV-fiets (Let op: activeer dit voor je reis op je ov-kaart). Stap op je fiets en ga direct onder het viaduct door. Zo fiets je in 10 minuten door de prachtige Hollandse polder naar de Dorpsweg 23 in Maartensdijk.