ONS TEAM

Wij geloven dat de wereld niet kan leven zonder ondernemerschap. Ondernemerschap voor het bedenken van oplossingen voor de problemen van morgen.

De Powered by Meaning Group is een collectief van 22 bedrijven met als gemeenschappelijke deler: impactvol ondernemerschap, binnen hun eigen vakgebied. We zijn constant vanuit samenwerking op zoek naar kansen en mogelijkheden om ondernemend bij te dragen aan een betere wereld. De bedrijven opereren zelfstandig en waar mogelijk helpen zij elkaar om te groeien, opdrachten uit te voeren en om van elkaar te leren. 

Anna Verhoeven
Bestuurssecretaris

Afra Hendriks
Marketing en communicatie

Guido Braam
Circular Hero 2021
Oprichter

     Cas van Arendonk
Oprichter

Sherida Cooman
Financial Group Controller

Erik van der Meulen
Oprichter

Ivar Davids
Oprichter

Han Hendriks
Oprichter

HET BEGIN

De vijf eigenaren, Cas van Arendonk, Erik van der Meulen, Guido Braam, Han Hendriks en Ivar Davids werken sinds 2001 samen. Gestart met de oprichting van Kirkman Company is het collectief later uitgebreid met de andere bedrijven.

Na een aantal jaar van samenwerking werd de ambitie steeds sterker om op een andere manier te ondernemen. Ondernemen waarbij een positieve bijdrage leveren centraal staat en we oplossingen bedenken voor problemen in de maatschappij. De prioriteit ging van winst naar impact first. Dit leidde tot de oprichting van Powered by Meaning.

Door de jaren heen zijn er ook een aantal stichtingen opgericht, zoals Smart Climate Opportunities en C-Creators. Tot op de dag van vandaag blijven we ondernemen en constant kijken naar kansen en mogelijkheden om bij te dragen aan een beter ingerichte wereld.

BUSINESS AS A FORCE
FOR A BETTER WORLD

Vandaag de dag bedienen we klanten vanuit onze groep van bedrijven. Bedrijven uit verschillende vakgebieden, zodat jij altijd de beste oplossing kan krijgen voor jouw vraag of probleem. Daarbij is positieve impact maken ons doel en dat zie je ook terug in onze werkwijze en cultuur. Samen met bedrijven en klanten blijven we elkaar inspireren en helpen om te blijven werken aan een eerlijk en duurzaam zaken doen.

Thema's

We helpen samen met de bedrijven in de Powered by Meaning group al jaren bedrijven met verandering. Onze dienstverlenende bedrijven helpen op het gebied van duurzame merkpositionering, consultancy en circulaire transformaties. We doen dit ook door het opstellen van duurzaamheidsstrategieën en deze te implementeren.

Naast onze rol als adviseur zijn we gestart met onze projecten om systemen te veranderen in onze huidige economie. Systemen die we willen veranderen voor een betere wereld. Dit doen wij via:

  • Uppr places, waarmee wij de vastgoed willen veranderen richting een circulaire sector. Voorbeelden hiervan zijn Social Impact Factory, C-Bèta en Buitenplaats Maartensdijk.
  • Het transformeren van productie- en maakbedrijven, zodat zij van lineaire naar circulaire bedrijfsmodellen gaan.
  • Helpen schalen van circulaire oplossingen op het gebied van productie- en maakbedrijven.
Powered by Meaning
Powered by Meaning Headquarters
Powered by Meaning Garden