Back

19 mei impact live event: aan de slag met circulaire renovaties

Een bouwsector die circulair is, daar willen we naartoe. Maar hoe maak je deze stap als opdrachtgever en hoe ga je succesvolle samenwerkingen aan? Afgelopen jaar hielpen wij 8 circulaire scale-ups middels het programma Circular@Scale om te groeien. En hun ontwikkelde innovaties te koppelen aan grote bouwprojecten.

In lijn met het programma vindt volgende week Circular@Scale Talks plaats. Onze Guido Braam gaat in gesprek met inspirerende opdrachtgevers Boudewijn Poelmann en Esther Wubben over het gerenoveerde hoofdkantoor van de Nationale Postcode Loterij. Een duurzaam kantoor, beloond met een BREEAM Outstanding certificaat.

Voor het project werd samengewerkt met Physee Technologies een circulaire scale-up die de kans kreeg om hun innovatie toe te passen. Ferdinand Grapperhaus, CEO Physee zal deelnemen en vertellen over de ontwikkeling die zij hebben doorgemaakt.

Enthousiast?
Neem deel aan de gratis inspiratiesessie en registreer via het formulier opĀ https://lnkd.in/ePc2tkz

Wil jij meer weten over het programma en hoe jij als opdrachtgever een slag kan maken naar circulaire bouwprojecten? Bekijk het Circular@Scale programma hier of neem contact op met ons.

Powered by Meaning | Ons doel is door samenwerking meer impact te maken en bij te dragen aan een betere wereld.
Circular@Scale is een samenwerking met Scale Up Nation en Kirkman Company en wordt mede mogelijk gemaakt door Goldschmeding Foundation, Invest-NL en InnovationQuarter.